Over Kamiel

In 2013 begon ik, noodgedwongen, mijn eigen bedrijf als grafisch ontwerper: Kamiel van Ingen Typografisch ontwerper.

Een heel fancy naam om aan te geven dat ik graag teksten vormgeef. Maar ja, ik had nog nul verstand van marketing, dus wist ik veel hoe ik klanten binnen moest halen. Ik heb wel van alles en nog wat geprobeerd, waaronder direct mail, maar dat leverde natuurlijk niets op.

Mensen gaan pas van je kopen als ze je vertrouwen en pas later heb ik dat geleerd. Ik ging namelijk samenwerken met Merijn Kegel van Webalist en Marielle van der Vlies van Succes met je Bedrijf. Zij leerden me dat het allemaal gaat om vertrouwen opbouwen en dat je dat hebt beste kunt doen door je kennis te delen. Een e-book is de allereerste stap daarin, want daarmee kun je de naam en het e-mailadres van je bezoeker binnenhalen, waardoor je ze keer op keer kunt blijven benaderen. Doe je dat niet, dan is die persoon slechts een regeltje in je websitestatistieken.

In 2013 startte ik met enkel de kennis van 3 jaar grafisch lyceum en 4 jaar kunstacademie. Inmiddels heb ik tientallen e-books ontworpen, waardoor ik voldoende ervaring en vertrouwen heb opgebouwd om ook jou verder te helpen met je e-book.

Download dus mijn e-book ‘Klanten met je e-book’ en nog belangrijker: neem de adviezen die erin staan ter harte en
ga het doen. Dan weet ik zeker dat ook jij klanten met je e-book zult krijgen!

Krijg eindelijk de klanten die je verdient

 

Wil je ook meer klanten krijgen met behulp van je e-book?
Met deze 7 stappen lukt het je!