Je bent expert op je vakgebied. Je hebt ontzettend veel kennis en je staat te springen om daar ontzettend veel mensen mee te helpen, maar:

  • hoe je ook je best doet, je hebt te weinig klanten,
  • je mailinglijst blijft hopeloos klein, terwijl die zou moeten zorgen voor nieuwe klanten,
  • daarom ben je op zoek naar heldere handvatten om je mailinglijst eindelijk eens te kickstarten.

Kom naar mijn gratis training ‘Klanten met je e-book’

In deze training leer je wat je nodig hebt om klanten te werven m.b.v. je e-book. Het zijn basiszaken die niet moeilijk zijn, maar die je wel consequent moet doen. Door het consequent te doen, groeien je mailinglijst, je klantenbestand, je zelfvertrouwen en je bankrekening.

Een e-book is een fantastisch gereedschap

Met een e-book heb je hét gereedschap in handen om het vertrouwen te winnen van je doelgroep.

In mijn training leer je:

  • Hoe je je e-book opbouwt.
  • Wat je nodig hebt om je e-book op de juiste manier te koppelen aan je mailinglijst, zodat je waardevolle leads verzamelt.
  • Welke vervolgstappen je moet zetten om je mailinglijst succesvol om te zetten naar betalende klanten.
  • Wat je kunt uitbesteden, zodat je niet uren achter je computer zit te vloeken en tieren. Dat levert je tijd op die je kunt besteden om aan je bedrijf te werken of om door te brengen met je gezin.

Het levert je niet alleen eenvoudig stappenplan en een groei van je mailinglijst, ook zul je zelf groeien. Doordat je je kennis op papier zet en deelt met anderen, krijg je meer zelfvertrouwen. Bovendien kun je je klanten nóg beter helpen, omdat je je eigen kennis structureert en beter onder woorden kunt brengen.

Praktische zaken

Datum: woensdag
Tijd: 10.00–12.00
Locatie: Belcanto (verzamelgebouw), Surinameweg 2, Haarlem (gratis parkeren).

Kom naar mijn gratis training ‘Klanten met je e‑book’

Wat je in deze training leert is onbetaalbaar. Je krijgt er namelijk ontzettend veel energie en vrijheid van. Bovendien levert het je een groei van je mailinglijst, klantenbestand en bankrekening op, maar dan moet je wel de juiste stappen zetten natuurlijk.

Normaal vraag ik 497 euro voor mijn trainingen, maar deze trainingsdag wil ik je gratis* aanbieden. Ik vind het namelijk tof om je te leren kennen. Bovendien gun ik jou én je klanten dat je een succesvolle mailinglijst opstart.

*) Bijna gratis. De training zelf kost je niets, je betaalt alleen € 17 als vergoeding voor de zaalhuur en koffie en thee. Maar mijn waardevolle tijd, inclusief al mijn kennis en expertise krijg je cadeau. Goeie deal, toch?

Kom dus nu in actie!

De training geef ik voor groepen van maximaal 20 man, waardoor er ook ruimte is voor persoonlijke vragen. Het loopt door die groepsgrootte ook snel vol, dus zorg dat je op tijd een plekje claimt. De trainingsdag is meteen een mooie gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers.

Tot binnenkort!
Kamiel

Aanbevelingen van deelnemers

Voordat ik hier kwam had ik, behalve dat ik weet dat een blog voor marketing goed werkt, niet een helder idee hoe ik die zou gebruiken. Dit werd heel duidelijk tijdens de training. Ik ga dit dan ook zeker gebruiken. Het is me nu ook duidelijk geworden waarom en hoe ik een e-book kan gebruiken. Ik ga dit direct implementeren. Dank je voor alle ins en outs over de follow-up en de promotie van je e-book en waar deze thuishoort in mijn website en marketingsysteem! Je hebt het heel precies weten uit te leggen. Zeer waardevol, dankbaar, super! Ook zeer waardevol voor mijn klanten!

Bastiaan Serlé

High Vibration

Kamiel geeft een duidelijke uitleg over hoe je een e-book opmaakt en heeft veel ervaring met marketing en design waardoor hij je veel informatie kan geven om je e-book tot een succes te maken en je mailinglijt te laten groeien en van je e-booklezer een klant te maken.

Bram Lange

Sunshine for Life Coaching

Krijg eindelijk de klanten die je verdient

 

Wil je ook meer klanten krijgen met behulp van je e-book?
Met deze 7 stappen lukt het je!