Aanbevelingen

Voordat ik hier kwam had ik, behalve dat ik weet dat een blog voor marketing goed werkt, niet een helder idee hoe ik die zou gebruiken. Dit werd heel duidelijk tijdens de training. Ik ga dit dan ook zeker gebruiken. Het is me nu ook duidelijk geworden waarom en hoe ik een e-book kan gebruiken. Ik ga dit direct implementeren. Dank je voor alle ins en outs over de follow-up en de promotie van je e-book en waar deze thuishoort in mijn website en marketingsysteem! Je hebt het heel precies weten uit te leggen. Zeer waardevol, dankbaar, super! Ook zeer waardevol voor mijn klanten!

Bastiaan SerléHigh Vibration

Kamiel geeft een duidelijke uitleg over hoe je een e-book opmaakt en heeft veel ervaring met marketing en design waardoor hij je veel informatie kan geven om je e-book tot een succes te maken en je mailinglijt te laten groeien en van je e-booklezer een klant te maken.

Bram LangeSunshine for Life Coaching

Voor mijn groeiende bedrijf waarmee ik vrouwelijke ondernemers help om hun deskundigheid, kennis en ervaring online te delen en zo hun persoonlijk erfgoed op te bouwen voor volgende generaties had ik een aansprekend, professioneel en authentiek logo nodig.

Kamiel werd door een aantal andere ondernemers uit mijn netwerk onder mijn aandacht gebracht en na een professioneel en uitvoerig kennismakingsgesprek heb ik hem opdracht gegeven voor het ontwerpen van mijn bedrijfslogo, de banners voor mijn website en mijn zakelijke FB-pagina evenals het ontwerp voor de cover van mijn e-book.

Wat ik enorm waardeer aan Kamiel en aan zijn werkwijze is dat hij heel goed in beeld heeft weten te brengen wat ik belangrijk vind. En wat bij mij en mijn bedrijf past. Kamiel stelt veel vragen, laat niets aan het toeval over, luistert heel goed naar mijn antwoorden en komt dan tot iets waar ik echt heel blij van ben geworden. En elke dag opnieuw word ik blij van zijn ontwerpen voor mijn bedrijf.

Hij snapt heel goed waar het voor ondernemers om draait, en hij levert wat hij zegt. Ik heb mijn eigen verhaal kunnen doen, en heb nu dankzij hem in beeld wat ik voor ogen heb en waar mijn hart van huppelt.

Kamiel vraagt, luistert, en levert.

Saskia van der Riet – BlogAtelier

Ik heb de hulp van Kamiel ingeschakeld bij het ontwerpen van nieuwe materialen voor de werving van mijn praktijk. Kamiel is klantvriendelijk, hij reageert snel en checkt of zijn informatie duidelijk overkomt. Ik ben blij met het resultaat en beveel hem van harte aan!

Anneke Stuij – Meergezondheidinjegezin.nl / Praktijk Anneke Stuij

Kamiel is een betrouwbare en nauwgezette werker. Twee eigenschappen die de creativiteit nog al eens in de weg zitten. Zo niet bij Kamiel. Hij luistert goed naar z’n klant en komt dan met creatieve oplossingen. Een combinatie die goud waard is! Samenwerken met hem is bovendien ook nog eens een feest.

Saskia van der Linden – Redacteur Permacultuur Magazine

Kamiel, dank je wel voor het prachtige logo wat je voor me hebt gemaakt, de bijbehorende huisstijl. En alle andere bijbehorende designs die je voor me hebt gemaakt. Ik ben er ontzettend blij mee, omdat het mij en mijn bedrijf ondersteunt in wie ik ben, wat ik voor mijn klanten doe en wat ik wil uitstralen. Je bent zeer compleet in alles wat je doet, inventariseert goed, je luistert goed, neemt de tijd voor je klant. En je weet het vervolgens te vertalen in een design wat bij mij en mijn bedrijf past. Dus ik beveel jou van harte aan bij mijn klanten en in mijn netwerk.

Marielle van der Vlies – Succes met je Bedrijf